Stig blommor skog träd berg Vietnam

Resor under utveckling och planering

Vi har ett stort utbud av unika resor och utvecklar ständigt nya. I kalendern hittar du de resor som avgår den här och kommande säsong. Våra resor till skilda länder och kulturer återkommer relativt regelbundet. Våra tematiska historieresor avgår i regel med längre mellanrum. Vi anordnar gärna resor på begäran när intresse finns!

Här nedan presenterar vi de resor som vi nu håller på att utveckla och som kommer att gå längre fram. Så att du kan sikta in dig på den resa du är intresserad av och planera in ditt resande med oss. Du kan redan nu förhandsanmäla ditt intresse via vår mejladress så står du först i bokningskön. Vi meddelar dig när resan är klar och öppen för bokning.

Har du en egen reseidé? En idé om en resa till en destination eller kring ett historiskt tema? För ditt eget sällskap eller för allmänheten? Hör av dig så förverkligar vi din idé.

Back to top
Den här webbplatsen använder cookies och relaterad teknik, enligt beskrivningen i vår integritetspolicy, för ändamål som kan omfatta webbplatsens drift, analys och förbättrad användarupplevelse. Du kan välja att samtycka till vår användning av dessa tekniker eller hantera dina egna preferenser.
AccepteraSekretessinställningar

GDPR