passare kompass karta

Skräddarsytt & specialdesignat

Kunskapsresor i världsklass - framtagna för dig

Egentligen är alla våra resor specialkomponerade och skräddarsydda. Varje avgång är unik. Varje resas program anpassas till resenärerna, till årstiden och till aktuella omständigheter. Men det finns inget som gör oss mer engagerade än att få utveckla en speciell kunskapsresa för en särskild grupp resenärer. En resa med ett speciellt syfte.
 
Vi tar gärna fram ett specialdesignat program för ert sällskap. Det kan vara för en fältstudieresa för lärare och elever, en affärsstudieresa för företagare, en utforskarresa för föreningen eller en firarresa för familjen.
 
Är ni en krets företagare vill fördjupa sig i hur tillväxtekonomin Vietnam utvecklas? Eller vill ni ta reda på hur det går med företagandet i Kina? Vill er militärhistoriskt intresserade herrklubben studera andra världskrigets slutfas och Kalla krigets utveckling i Berlin? Skulle er litteraturcirkel vilja följa i engelska författares fotspår i Devon och Cornwall? Vill släkten vill fira faster bland djungeltempel och paradisöar i Kambodja? I så fall vi med stort nöje fram prisvärda förslag. Vi har kunskapen och kontakterna.
 
Vill du göra resa på egen hand, med vänner och familj? Inga problem. Vi skapar din resa efter dina önskemål. Låt dig gärna inspireras av våra färdiga resor. Sedan får du program, biljetter och informationspaket från oss. En lokal guide möter dig på varje destination.
 
Vi skapar möten och möjligheter.

  • Bästa pris
  • Omsorgsfullt planerade program
  • Det mesta ingår

Frågor?

Tveka inte att ringa oss eller att skicka e-post om det är något du undrar över.

(+46) 70 64 66 804

info@sandbergsresor.se

Back to top
Den här webbplatsen använder cookies och relaterad teknik, enligt beskrivningen i vår integritetspolicy, för ändamål som kan omfatta webbplatsens drift, analys och förbättrad användarupplevelse. Du kan välja att samtycka till vår användning av dessa tekniker eller hantera dina egna preferenser.
AccepteraSekretessinställningar

GDPR