(+46) 70 64 66 804 info@sandbergsresor.se Kontakta oss Boka nu
Sandbergs Resor Historia & Kultur

Hemslöjd & hantverk

Händiga resor

För oss är resor med fokus på historia och kultur inte bara resor för hjärnan. Det är också resor för händerna, resor med fokus på kreativitet och hantverkskunnande världen över.

Vi samarbetar med erkända experter inom sina områden om resor på temat hemslöjd, hantverk och textil. Resor som går till platser bortom allfarvägarna och som definitivt innehåller upplevelser, möten och kunskap utöver det vanliga. En hantverks- och hemslöjdsresa kan vara en erfarenhet också för den som inte själv är utövande handarbetare, men som har ett fördjupat intresse för kulturarv och levnadsvillkor i ett specifikt land. 

Vi presenterar nu i samarbete med ledande hemslöjdsreseprofiler ett knippe innehållsrika kunskaps- och kulturresor med fokus på hemslöjd, textil och hantverk inom vår verksamhet Sandbergs Hemslöjdsresor. Resorna kommer att genomföras under 2024. Resornas program och resdatum presenteras nedan. Priserna är ännu inte fastlagda. Anmäl gärna ditt intresse för resan via formuläret vid resans presentation eller genom att skicka ett mejl till info@sandbergsresor.se så meddelar vi när resans pris har publicerats och resan är öppen för bokning.

Nyhetsbrev

  • Bästa pris
  • Omsorgsfullt planerade program
  • Det mesta ingår


Frågor?

Tveka inte att ringa oss eller att skicka e-post om det är något du undrar över.

(+46) 70 64 66 804

info@sandbergsresor.se

Back to top
Den här webbplatsen använder cookies och relaterad teknik, enligt beskrivningen i vår integritetspolicy, för ändamål som kan omfatta webbplatsens drift, analys och förbättrad användarupplevelse. Du kan välja att samtycka till vår användning av dessa tekniker eller hantera dina egna preferenser.
AccepteraSekretessinställningar

GDPR