Brygga/gångbro till risfält Vietnam

”Steg-för-steg”-guide till din bokning

Så här bokar du din resa via vår hemsida!

 1. Välj antal personer du vill boka i bokningsformuläret. Du kan max boka 10 personer. Önskar du boka för en större grupp, ta kontakt med oss via mejl eller ring oss.

  Skärmklipp bokning 1

 2. Välj din avreseort. Alla resor har Stockholm som avreseort, men för många resor kan man också välja Köpenhamn eller Göteborg som avreseort. Om du önskar anslutning från annan ort i Sverige, meddela oss i fältet ”Upplysningar och önskemål” senare i bokningen.

  Skärmklipp bokning 2

 3. Välj om du vill boka enkelrum, och i så fall hur många. Om du väljer att inte boka enkelrum, får du dela ett dubbelrum med annan resenär av samma kön. Om det inte finns någon sådan person, så ingår enkelrumskostnaden. Du betalar då inget extra. Om du vill vara garanterad enkelrum, så bokar du det. Då tillkommer kostnad för enkelrum.

  Skärmklipp bokning 3

 4. Klicka på ”Boka resan” för att gå vidare. I bokningsformuläret ser du nu formulär för det antal personer du bokat, fördelat på antal rum. Fyll i titel/kön (”Mr” för män och ”Ms” för kvinnor), fullständigt namn stavat exakt som i passet (mycket viktigt att stavningen stämmer exakt med passet), födelsedatum, passnummer och e-postadress. (Om e-postadress saknas lämnar du det fältet tomt. Meddela oss i fältet för ”Upplysningar och önskemål” så skickar vi bokningsbekräftelse och faktura via vanlig post.) Du uppger också din nationalitet. Om du inte har tillgång till alla uppgifter kan du komplettera senare.

  Skärmklipp bokning 5

 5. I nästa fält uppger du kontaktuppgifter för bokningen. Ange adress och telefonnummer

  Skärmklipp bokning 6

  .
 6. I fältet ”Fakturauppgifter” anger du adressuppgifter för den som ska motta fakuran. Om det är samma som kontaktpersonen, markera bara rutan ”Samma som kontaktuppgifterna”. Det går också att få separata fakturor för de bokade.

  Skärmklipp bokning 7

   
 7. I fältet ”Upplysningar och önskemål” lämnar du övriga upplysningar och önskemål som det kan vara bra för oss att känna till. T ex om allergier, hälsotillstånd, önskemål om seatning på flyget etc. Här kan du också ange om du önskar anslutningflyg från annan ort i Sverige.

  Skärmklipp bokning 8

 8. Klicka på ”Nästa steg” för att gå vidare.

  Skärmklipp bokning 9

 9. På nästa sida ser du en sammanställning av alla uppgifter. Kontrollera att uppgifterna stämmer.

  Skärmklipp bokning 10

 10. Klicka i rutan för att godkänna användarvillkor, policy för personuppgifter och bokningsvillkor.
 11. Välj betalsätt. Du kan betala genast online eller slutföra boknngen och betala senare via faktura. Anmälningsavgiften ska betalas inom en vecka från bokningen.

  Skärmklipp bokning 11

 12. När bokningen är genomförd får du en bokningsbekräftelse som skickas till din e-postadress. Om du har skapat ett konto kan du kontrollera och komplettera din bokning via kontots kontrollpanel.

 

 

 

 

Back to top
Den här webbplatsen använder cookies och relaterad teknik, enligt beskrivningen i vår integritetspolicy, för ändamål som kan omfatta webbplatsens drift, analys och förbättrad användarupplevelse. Du kan välja att samtycka till vår användning av dessa tekniker eller hantera dina egna preferenser.
AccepteraSekretessinställningar

GDPR