dörr ädelträ Kina ljus

Historia

Historiska utforskar- och fotspårsresor

Vi drivs av ett starkt intresse för historia i alla dess former. Alla våra resor har fokus på historia i den region och i de länder som vi reser i. Många av våra resor är dessutom historiska djupdykningar, där vi följer ett speciellt historiskt tema.

Det kan vara resor som har fokus på krig och konflikter i en region, som resan Vietnam i krig och fred. Det kan vara resor som utforskar historiska epoker och utvecklingslinjer i en särskild region – som resorna Angkors gåtor, Östersjöväldet, Vikingarna i norra England, Brittiska rötter och vår stora resa i Kinas historia Från Förste kejsaren till Xi Jinping.
 
Det kan vara fotspårsresor som följer speciella historiska personer i hälarna, som Mary, Queen of Scots eller Tsarfamiljens St Petersburg. Det kan vara en dagsutflykt i vår svenska historia, i Vasakungarnas domäner eller till lämningar från vikingatiden eller till stormaktstidens slott och herresäten.

Kunglig historia, litteraturhistoria, militärhistoria, teknikhistoria, konsthistoria, arkitekturhistoria – vi speglar alla aspekter. Följ med på resor i tid och rum!

  • Bästa pris
  • Omsorgsfullt planerade program
  • Det mesta ingår

Frågor?

Tveka inte att ringa oss eller att skicka e-post om det är något du undrar över.

(+46) 70 64 66 804

info@sandbergsresor.se

Back to top
Den här webbplatsen använder cookies och relaterad teknik, enligt beskrivningen i vår integritetspolicy, för ändamål som kan omfatta webbplatsens drift, analys och förbättrad användarupplevelse. Du kan välja att samtycka till vår användning av dessa tekniker eller hantera dina egna preferenser.
AccepteraSekretessinställningar

GDPR