dörr blå guld tao

Länder & kulturer

Upptäckts- och upplevelseresor till skilda länder och kulturer

Nyfikenhet på andra länder och kulturer är förstås förutsättningen för allt resande. Vi arrangerar bara resor till länder och områden som vi är väl förtrogna med. Till länder där vi bott, levt och verkat, till länder där vi rest och vistats mycket, till länder som vi har studerat och utforskat på djupet.
 
För oss innebär det att vi framför allt anordnar resor till Östasien och Indokina, de länder som präglats av kinesisk kulturpåverkan och en konfuciansk samhällsmodell, samt till Brittiska öarna. Men också till Indien och angränsande länder kring Himalaya, samt till Ryssland och länder som en gång hörde till tsarens imperium, som Baltikum och Kaukasus.
 
Gemensamt för alla våra kultur- och kunskapsresor till skilda länder och regioner är att de ska ge förståelse av länder och folk, att de ska visa upp ländernas viktigaste sevärdheter, men också gå till miljöer och sammanhang bortom allfarvägarna.
 
Nya upptäckter och stora upplevelser är nyckelorden för resor med oss.
 
Följ med på möten med människor och kulturer!
 

  • Bästa pris
  • Omsorgsfullt planerade program
  • Det mesta ingår

Frågor?

Tveka inte att ringa oss eller att skicka e-post om det är något du undrar över.

(+46) 70 64 66 804

info@sandbergsresor.se

Back to top
Den här webbplatsen använder cookies och relaterad teknik, enligt beskrivningen i vår integritetspolicy, för ändamål som kan omfatta webbplatsens drift, analys och förbättrad användarupplevelse. Du kan välja att samtycka till vår användning av dessa tekniker eller hantera dina egna preferenser.
AccepteraSekretessinställningar

GDPR