Sandbergs Resor Historia & Kultur

Din prenumeration har bekräftats!

Res och läs vidare med Sandbergs Resor Historia & Kultur

Välkommen att följa oss!

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du alltid med på vår resa. Du får aktuell information om vilka resor vi planerar och när de avgår. Du får först våra förmånliga erbjudanden och rabatter. Du får information om de resepresentationer, de föredrag och andra event som vi arrangerar, såväl online som live.

Våra nyhetsbrev och vårt Facebookflöde håller dig också informerad om den senaste utvecklingen i våra delar av världen. Om vad som händer i dagsläget, men också om det senaste vad gäller forskning, historia, kultur och litteratur. Vi berättar om viktiga historiska milstolpar, betydelsefulla historiska datum och framträdande historiska personer. Likaså bevakar vi sådant som berör de historiska teman vi följer, dvs nya böcker, filmer, tv-serier etc.

Så glöm inte att också gilla och följa oss på Facebook!

Back to top
Den här webbplatsen använder cookies och relaterad teknik, enligt beskrivningen i vår integritetspolicy, för ändamål som kan omfatta webbplatsens drift, analys och förbättrad användarupplevelse. Du kan välja att samtycka till vår användning av dessa tekniker eller hantera dina egna preferenser.
AccepteraSekretessinställningar

GDPR