Sandbergs Resor Historia & Kultur

Hotell Indokina Selection

Grand Hotel d'Angkor Siem Reap Kambodja

6. Siem Reap: Raffles Grand Hotel d’Angkor

Raffles Grand Hotel d’Angkor är verkligen det klassiska kolonialhotellet. Det öppnade portarna 1932 och har härbergerat gäster som Jacqueline Kennedy, prinsessan Margaret, Roger Moore och Michelle Obama.

5. Saigon: Grand Hotel Saigon

Med anor från 1930-talet och ett läge vid Saigons fashionabla Dong Khoi-gata är Grand Hotel i Saigon ett av stadens mest attraktiva hotell.
Grand Hotel Saigon Vietnam
Hoi An Historic Hotel Hoi An Vietnam

4. Hoi An: The Hoi An Historic Hotel

Detta historiska hotell, mycket centralt beläget alldeles intill Hoi Ans gamla stad, var en gång Sydvietnams militära högkvarter i området. Sedan länge är det ett bekvämt och behagligt hotell, med fin pool och trädgård.

1. Luang Prabang: Sofitel Luang Prabang

Sofitel Luang Prabang är ett av den gamla stadens finaste hotell, inrymt i det tidigare guvernörspalatset. Stadens centrum ligger en fem minuters promenad bort. Hotellet har en 25-meters pool, en kombinerad restaurang och bibliotek, samt en bar i kolonial stil.
Sofitel Luang Prabang Laos
Sofitel Legend Metropole Hotel Hanoi Vietnam

2. Hanoi: Sofitel Legend Metropole Hotel

Metropole Hotel i Hanoi, öppnat 1901, är ett av Indokinas – ja, ett av hela Östasiens – mest klassiska och legendariska hotell. Här har kungligheter på statsbesök, Charlie Chaplin på smekmånad, Graham Greene, Ho Chi Minh och Fidel Castro,  t o m Jane Fonda och Joan Baez, huserat. Sveriges första ambassad i Nordvietnam var inrymd …

3. Halong Bay: Paradise Elegance Cruise

Paradise Elegance Cruise är ett av Halong Bays elegantaste fartyg.
Paradise Elegance Cruise Halong Bay Vietnam
Back to top
Den här webbplatsen använder cookies och relaterad teknik, enligt beskrivningen i vår integritetspolicy, för ändamål som kan omfatta webbplatsens drift, analys och förbättrad användarupplevelse. Du kan välja att samtycka till vår användning av dessa tekniker eller hantera dina egna preferenser.
AccepteraSekretessinställningar

GDPR