Interiör Uppståndelsekyrkan St Petersburg Ryssland

Ryssland och Kaukasus

Resor till de områden som en gång låg under det ryska imperiet

Nästan hela den euroasiatiska kontinenten, från den mest avlägsna sibiriska utpost, till trakerna på andra sidan Östersjön, har påverkats av det ryska väldets expansion, av rysk kultur och historia. Ryssland är bryggan mellan öst och väst och erbjuder en enorm rikedom av historia och kultur. Att ha insikter om Ryssland och de länder som direkt påverkats av rysk makt är nödvändigt i vår tid.

Vi reser gärna till närbelägna St Petersburg, så mycket närmare än vad vi tror och en gång del av det svenska väldet, men följer också gärna Transsibiriska järnvägen ända bort till Mongoliet och Kina, en resa som ger många perspektiv på Rysslands utveckling. Vi reser också gärna till länderna Kaukasus, länder med helt egen historia och kultur, men som också länge stått under ryskt inflytande.

  • Bästa pris
  • Omsorgsfullt planerade program
  • Det mesta ingår

Frågor?

Tveka inte att ringa oss eller att skicka e-post om det är något du undrar över.

(+46) 70 64 66 804

info@sandbergsresor.se

Back to top
Den här webbplatsen använder cookies och relaterad teknik, enligt beskrivningen i vår integritetspolicy, för ändamål som kan omfatta webbplatsens drift, analys och förbättrad användarupplevelse. Du kan välja att samtycka till vår användning av dessa tekniker eller hantera dina egna preferenser.
AccepteraSekretessinställningar

GDPR