Väg kurva höst

Följ oss bortåt vägen…

Works in progress!

Sandbergs Resor Historia & Kultur har nu haft lite försiktig premiär och öppnat sin butik. Ännu kan det se lite glest ut på hyllorna. Men våra lager är välfyllda och vårt utbud kommer att breddas steg för steg.
 
Nya resor kommer att presenteras så snart de är helt klara och bokningsbara! Det kommer först och främst att bli resor med kunglig europeisk slottshistoria, historiska rundresor till olika delar av de brittiska öarna med litterära och kulturellt fokus (bl a med populär långvarig mysdeckare som röd tråd), historiska djupdykningar till mindre kända delar av vårt eget land, dagsutflykter i den svenska historien i Mälardalen med mera. Och det är bara början. Så snart Sydostasien öppnar upp så kommer vi att lansera våra upptäcktsresor i Indokina, till Vietnam, Laos och Kambodja.
Under tiden kommer vi att lägga ut texter, notiser, artiklar och länkar om allt som rör vår värld och våra kommande resor här på vår blogg och på Facebook.
 
Vi är glada över alla som valt att följa oss här! Fortsätt följa oss här, prenumerera på vårt nyhetsbrev, sprid gärna och dela vårt budskap.
 
Så följ oss bortåt vägen, steg för steg!
 
Vi möts längre fram!

Lämna ett svar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top
Den här webbplatsen använder cookies och relaterad teknik, enligt beskrivningen i vår integritetspolicy, för ändamål som kan omfatta webbplatsens drift, analys och förbättrad användarupplevelse. Du kan välja att samtycka till vår användning av dessa tekniker eller hantera dina egna preferenser.
AccepteraSekretessinställningar

GDPR